joi, 21 august 2014

Hagi a înscris cel mai frumos gol al Europei ultimilor 60 de ani.

   În istoria de 60 de ani a cupelor europene de sub egida UEFA, golul lui Hagi din 12 septembrie 2000 din grupele Ligii Campionilor, din partida Galatasaray - Monaco 3-2, este pe cale să fie ales cel mai frumos gol din toate competițiile patronate de UEFA (inclusiv cele rezervate echipelor naționale).
   Site-ul oficial UEFA a lansat o nouă provocare suporterilor din toate cele 54 de țări aflate sub cupola UEFA. Încă din 15 iunie, la secțiunea jocuri s-a lansat un concurs/sondaj cu premii prin care se dorește să se afle care este cel mai frumos gol din Europa ultimilor 60 de ani. După peste două luni conduce detașat golul pe care Gică Hagi l-a înscris în primul tur la grupelor Ligii Campionilor din ultimul an al mileniului trecut.
   Hagi a strâns până în momentul în care scriu aceste rânduri aproape 280.000 de voturi în favoarea lui. Cu aproape 160.000 de voturi se află pe locul doi Mauro Bressan care sub tricoul Fiorentinei a înscris în poarta Barcelonei cu un an mai înainte.
   Concursul-sondaj este deschis până în 30 septembrie și sunt absolut convins că prin aportul vostru Hagi nu mai poate fi ajuns.
   Mai sunt câteva minute și Steaua încă se chinuie să înscrie. Sper din tot sufletul să o facă, și nu oricum, ci cu un gol care să-l depășească în frumusețe pe cel al lui Hagi!
   Gol! Nu a fost cel mai frumos, dar este un gol important. Să fie într-un ceas bun!

Niciun comentariu: