miercuri, 1 mai 2024

Hotel Alystra - locul ideal din Complexul Balnear Tășnad pentru câteva zile de relaxare și confort

    Condițiile climatice în continuă schimbare ne aduc o vară mai lungă. Asta ne oferă prilejul de a petrece nu numai concediul într-un decor estival, ci și week-end-urile și zilele libere. La noi, în județul Satu Mare, Complexul Balnear Tășnad este un punct de atracție care pe lângă posibilitatea de a ne îngriji de sănătate, ne pune la îndemână și condiții excelente de confort și relaxare, ba chiar și de distracție.

 


    Hotelul Alystra este unul dintre aceste spații  fermecătoare care îndeplinește la modul superlativ cele mai exigente doleanțe ale clienților. Ambientul, lealitatea și corectitudinea personalului, curățenia și liniștea prezentă în oricare colțișor al arealului Alystra, aromele ce răzbat dinspre bucătărie nu sunt întrecute decât de gusturile bucatelor tradiționale sau a celor împrumutate din cele mai incitante colțuri ale Europei (în special ale Italiei și Franței), condițiile de cazare de trei și patru stele (în funcție de preferințe), toate acestea nu pot să nu vă facă să reveniți cu plăcere. Piscina interioară a hotelului și cele exterioare din complexul balnear și nu în ultimul rând baza de tratament aflată în incinta hotelului sunt alte oportunități ce vin să argumenteze faptul că pășind în acest hotel ați luat decizia corectă.

    Cele 40 de posibilități de cazare (29 camere cu pat matrimonial, 6 camere single și 5 apartamente de 4 și 5 persoane) în care fiecare dintre ele  sunt dotate cu TV, internet wireless, baie proprie... Capacitatea maximă este de 74 de persoane cu 35 de locuri în parcarea proprie, păzită permanent. Restaurantul are o capacitate maximă de 120 persoane, iar terasa de 500 de persoane. Cum spuneam, hotelul mai este dotat cu un bazin cu apă termală cu hidromasaj, un bazin cu apă dulce încălzită cu jacuzzi și un bazin pentru copii mici (1-7 ani). De asemenea aveți la dispoziție microbaza de tratament, ce vă oferă servicii precum electroterapie-laser, magnetoterapie, unde scurte, hidrokinetoterapie, fizioterapie, împachetări in parafină sau masaj. De asemenea, locaţia organizează și diferite evenimente: nunţi, botezuri, petreceri private.

 

      Hotelul este situat în incinta ştrandului termal din Tășnad, langă cele doua bazine cu apă termală. Hotelul a fost construit în anul 2006, având o amplasare centrală faţă de bazinele cu apă termală și faţa de piscină cu apă rece. Atmosfera relaxantă, confortul și luxul, vor înnsoţi sejurul dumneavoastră multumită amenajării interioare și îmbinării de culori calde și deschise. Principala prioritate a conducerii hotelului o reprezintă satisfacerea tuturor dorinţelor și nevoilor clientului.

     Toate aceste minunății le puteți accesa dacă sunați la tel. 0741 28 04 08, sau la adresa de web https://hotelalystra.ro/. De asemenea pentru facebook aveți la dispoziție link-ul https://www.facebook.com/hotelalystratasnad/.

Niciun comentariu: