marți, 25 septembrie 2018

Biamnin, mai mult decât un motel la ștrandul din Tășnad

   Pasionații de turism de week-end pot găsi în Tășnad un minunat loc de a-și petrece câteva zile de toamnă într-un decor cel puțin interesant. Aglomerația din timpul verii a trecut cu nebunia sufocantă și sufocată de temperaturile prea ridicate pentru unele gusturi. Ștrandul (bazinele cu apă termală sau doar udă) pare mai mare acum când înghesuiala trupurilor arse și gălăgioase s-a pierdut în ruginiul toamnei. Pădurile și lacurile neștiute din ținut vă pot impresiona retina dacă puneți câteva întrebări meșteșugite localnicilor. Cadrul natural vă pune la dispoziție poteci bătătorite și locuri de pescuit ascunse în funcție de preferințe.
   Din multitudinea de pensiuni, hoteluri și alte locuri de cazare pentru toate buzunarele vă propun cochetul și discretul motel Biamin. De ce? Poate pentru că mie îmi place mult. Poate pentru că bunul simț al gazdei m-a făcut să revin totdeauna cu plăcere aici. Poate că piscinele interioare sunt curate și bine întreținute. Poate că mâncarea se asortează mai bine uneori gusturilor mele nu totdeauna sofisticate. Poate datorită curiozității mele înnăscute să văd ce a mai născocit Valer.
   Să mă explic. În ultimii douăzeci de ani cred că am fost de vreo cincisprezece ori la Biamin. De fiecare dată am găsit câte ceva nou. Ba o sală de nunți, ba o sală de conferință, ba un corp de clădire, ba o piscină exterioară apoi și una interioară, ba un tobogan, ba o grădină de flori îngrijită. Săptămâna trecută l-am găsit pe Valer udând florile de la intrarea în motel cu aerul modest al unui grădinar ce-și iubește petalele multicolore cu aceeași duioșie cu care o mamă își mângâie pe cap pruncul. Am descoperit un corp de clădire nou, cu camere mai aerisite, cu balcoane mai mari și o prezentare de produse care îți propun sănătate și imunitate. Ba chiar și o afacere independentă. Pentru curioasele noastre doamne le invit să sune la 0745931829. Vă va răspunde Rodica din Bistrița.
   Așadar nu uitați! Treceți pe la motelul Biamin din Tășnad. Nu o să vă pară rău. Pentru rezervare sunați la 0744612167, Valer.

Niciun comentariu: