luni, 25 octombrie 2010

Crahul şi bostanul

Greu la deal cu cornutele neîndestulate. Penuria de lichidităţi din buzunarele lui Copos ar putea distruge tot ceea ce s-a clădit prin promisiuni, strategie şi profesionalism. Cum se va împăca profesionalismul cu promisiunile neonorate vom afla în scurt timp. Sau poate se va onora parţial cuvântul dat? Pentru cât timp? Ce procent din datorii? La care dintre fotbalişti şi la cine din ştaful tehnic? Sunt întrebări la care George încearcă să dea răspuns în aceste zile sub insistenţa de copoi a lui Dinu Vamă.
Atunci când preşedintele atrage atenţia că Rapidul ar putea deveni un nou Urziceni precis este o exagerare. Urziceniul nu are patina Rapidului, nu are suporterii Rapidului şi nu are palmaresul Rapidului. Sunt mulţi care aşteaptă ca tăşnădeanul să ajungă la fundul sacului pentru a prelua un brand pe nimica toată.
Dintre cei din sistem cei mai declarativi sunt Iancu şi Porumboiu, care nu au lăsat loc de tăgadă în ceea ce priveşte trecutul şi prezentul lor rapidist. Din afara sistemului au lăsat să se înţeleagă eventuala implicare în destinul echipei Gheară şi Pistol, dar aceştia nu prea sunt agreaţi de latura academică a susţinătorilor echipei pentru legăturile lor, e drept nedovedite, cu lumea interlopă. Oricum, cred că mai sunt mulţi alţii care ar face o ofertă concretă în acest sens.
Totul este doar supoziţie pentru că George nu vinde, George nu e în prag de faliment, George nu oferă stabilitate,..., George nu are decât un singur lucru în cap: teoria minimei rezistenţe.

Niciun comentariu: