luni, 3 ianuarie 2022

Lebăda - trecut, prezent și viitor

    Când spui numele grațioasei păsări acvatice ce reprezintă chintesența curățeniei, a purității absolute, a imaginii simbiozei dintre apă și viață, ai de fiecare dată impresia că atingi un nivel al emoției interzis muritorilor de rând. Te ascunzi în propriul interior pentru a trăi înzecit alunecarea diafanei pe luciul imperceptibil vălurit.

   Poate că asta au gândit pe data de 1 octombrie 1991 Gheorghina și Vasile Pașca atunci când s-au hotărât să ia taurul de coarne. Cam dur spus, dar în acele vremuri instabile, a face o schimbare majoră în modul tău de viață chiar era o provocare similară cu cea a toreadorului. Astfel a apărut Lebăda s.r.l., o mică afacere de familie pe undeva prin jud. Satu Mare. La circa șase luni distanță, Gheorghina și Vasile au lucrat la un alt proiect important pentru familia lor, astfel că în debutul anului 1993 a apărut pe lume Crisian, care împreună cu surioara lui mai mare Loredana au întregit familia Pașca.


   Lebăda s.r.l. a început să prindă contur din ce în ce mai pregnant în economia județului, ajungând astăzi o marcă de prestigiu, fiind din ce în ce mai auzit sloganul „La Lebăda găsești!”. Pornită pe o anumită nișă a materialelor de construcții pentru interior, preocupările familiei Pașca s-au extins de la lună la lună și de la an la an, astăzi având câteva magazine pe harta județului, un depozit impresionant în Satu Mare și o fabrică de profil în Valea Vinului.

 

   Direcțiile principale de dezvoltare au mers către: gresie și faianță; amenajări interioare; articole sanitare; calorifere, centrale termice și radiatoare; articole electrice de uz casnic (cabluri, becuri, prize...). Ultima direcție de dezvoltare, despre care vom vorbi un pic mai târziu este „proiectarea 3D”.

   Cristian Pașca, după ce a terminat cursurile Colegiului Mihai Eminescu din Satu Mare s-a orientat pe dezvoltarea sa în direcția afacerilor, motiv pentru care s-a orientat pentru cursuri superioare cu predilecție spre acest domeniu. Asfel a aflat despre  Cphbusiness, o universitate de științe aplicate cu predare în limba engleză din Copenhaga (Danemarca). Tot în aceeași perioadă a cochetat și cu un producător profesional de echipamente de afișare (BLM display), învățături care l-au perfecționat în direcția design-ului de interior, atât de necesar în direcția antreprenoriatului pe care îl avea în minte.

   Revenit acasă, Cristian, s-a interesat din ce în ce mai mult de afacerea familiei sale și, studiind pas cu pas, punându-și cunoștințele teoretice în condițiile practice ale afacerii deja existente, reușește să dea un suflu nou, tineresc, actualizat cerințelor moderne, mărcii Lebăda.

   Una din aceste direcții este cea despre care vă vorbeam mai devreme: proiectarea 3D. „Dacă vrei să vezi cum va arăta baia ta înainte de a începe renovarea sau ce culori și forme de gresie și faianță se potrivesc cel mai bine atunci vino la Lebăda și folosește PROIECTAREA 3D pentru camera de baie” spune Cristian și îți oferă ca și cadou o astfel de proiectare printr-un serviciu disponibil de luni până vineri, între orele 8 - 16, la showroom-ul Lebăda de pe Drumul Careiului C15-17. Programările se pot face online sau la tel. 0774 960 857. Selectați data în care doriți sa aveți sesiunea de consiliere de design interior și programează-te la serviciul gratuit de PROIECTARE

   Recunoașterea calității produselor fabricate și/sau comercializate prin Lebăda a fost făcută și de autoritățile în domeniu. Asfel  locul 2 obținut la secțiunea „Afaceri” și locul 3 obținut la secțiunea „Profit” în „Top pentru judetul SATU MARE 2021” în domeniul său de activitate ne arată elocvent faptul că Lebăda este bine înfiptă în harta economică a județului nostru.

  

 


Niciun comentariu: