luni, 30 august 2021

Salteaua Bodescu este recomandarea specialiștilor pentru un somn sănătos

 

    Firma BODESCU EXPORT IMPORT s.r.l. este un punct de referință pe harta economică a județului. Topul Afacerilor din România a consemnat anul acesta prestigioasa firmă sătmăreană la loc de cinste în patru clasamente. La nivel național, Bodescu s.r.l. se află pe locul trei la secțiunea Intreprinderi Mici, fabricarea de saltele și somiere. La nivel județean, societatea se află pe locul întâi la aceeași secțiune și la secțiunea de fabricarea de mobilă. La nivelul municipiului, simbolul saltelelor din Satu Mare ocupă locul doi în cadrul firmelor cu capital integral românesc.

   Peste nici patru luni, mai exact pe 29 decembrie, Bodescu s.r.l. împlinește 29 de ani de existență, 29 de ani de când Dan Bodescu, regretatul om de afaceri sătmărean, a fondat firma care a activat până în anul 2000 în domeniul comerțului exterior. Din anul 2001 activitatea societății s-a concentrat în activități de producție pentru industria de confort, industrie care a prins un avânt puternic în nord-vestul României.

   Know how-ul dobândit, în industria de confort prin interacțiunea cu tehnicieni calificați în domeniul confortului, recomandă societatea ca soluția nr. 1 pentru dezvoltare de produse specifice. Competenta colectivului se reflectă în cele peste 800 de produse (scaune, canapele și saltele) oferite către clienți atât pentru piața autohtonă, dar mai ales pentru export.

   În momentul de față societatea Bodescu Export Import este structurată pe patru direcții principale de productie:

Debitare Poliuretan 

   Anul 2000 marchează pentru firma Bodescu una dintre cele mai importante borne ale existenței. Este anul în care Bodescu începe să se axeze pe producție. Debitarea de poliuretan era pe atunci o industrie aproape complet nouă pentru România. Privind în urmă se observă progresul adus de axarea companiei Bodescu pe generare de know how intern.

   Sectia de debitare stabilește în momentul de față reperul de referință pentru secțiile de debitare din sud-estul Europei. Utilaje deosebit de precise și oameni care lucrează de peste 10 ani în domeniu recomandă produsele Bodescu ca și furnizori pentru industria confortului orientată spre excelență. Clientii benefeciaza din plin de experiența în debitare de poliuretan prin soluțiile de îmbinare ale materialelor calculate prin programe interne de dezvolatre.

 Miezuri de Arc

    Producția de miezuri de arcuri a început în anul 2004. Dacă la început se asamblau doar două tipuri de arcuri, astăzi în portofoliu sunt peste 15 tipuri de arcuri.

   Din 2011 Bodescu srl devine oficial liderul de piață în materie de arcuri din România, cu o capacitate de 191 tone/luna. Metodele avansate de lucru oferă posibilitatea să garanteze oricărui client din țară furnizarea produselor pentru comenzi urgente în mai puțin de 24 de ore de la primirea comenzii. Tipurile de arcuri dezvoltate asigură clienților satisfacerea diferitor niveluri de confort.

Casete Lipite

   Conditiile de piață din 2007 au cerut introducerea unui nou produs in portofoliu. Ansamblul dintre miezurile de arcuri și poliuretan în casete lipite este doar unul dintre exemplele care a adus beneficii clienților.

   Lipirea executată prin stațiile de lipire special dedicate cu adezivul pe bază de apă, împreună cu capacitatea mare de producție recomandă firma ca furnizor pentru fabrici orientate spre export.

 Saltele

    Anul 2011 a reprezentat primul pas înainte al noii generații de antreprenori într-o direcție complet nouă: saltele ortopedice. Beneficiind din plin de cunoașterea materialelor folosite la saltele, s-a dezvoltat în primul an peste 19 tipuri de saltele ortopedice. Pentru piata interna saltelele se vor vinde on-line și prin magazinele proprii.

   Saltele Ortopedice includ următoarele materiale:

- Miezuri de saltea: bonnelspring, poliuretan, pocketspring;
- Arcuri: bonnelspring si pocketspring;
- Lazy foam: Light foam, Memory, Latex;
- Spumă poliuretanică cu celulație deschisă și închisă: High Resilience, High Density High Confort, Confort și High Load Bearing (destinate susținerii unor greutăți mari);
- Materialul de acoperire a saltelei: țesut sau tricot - fire retardent și anti-alergic etc;
- Matlasat: bumbac, lână, nonofibre etc;
- Feltru: tradițional, din nucă de cocos etc;
- Sistem de închidere: tape edge sau fermoar - lipire, adeziv pe bază de apă.
 
   Probabil nu degeabă umblă o vorbă prin popor:
   Ia-ți saltea de la Bodeasca
   Și-o să ți se schimbe viața!

 

 BODESCU EXPORT IMPORT SRL

Parcul Industrial Sud, Parcela 16
Satu Mare, Romania - 440247

Tel: 0040 261 824 400
Fax: 0040 261 824 250

E-Mail: eibodescu@gmail.com

 

Niciun comentariu: