marți, 8 martie 2022

Firmele de top din județ vor fi premiate în cadrul galei The Voices of Business

   Gala The Voices of Business Awards, al doilea eveniment eveniment de business organizat de revista Transilvania Business în 2022 (după cel de la Oradea care s-a dovedit un succes), va avea loc la Restaurantul Aurora, joi 10 martie. În cadrul galei 50 de firme din județul Satu Mare vor primi trofeul „Companie de elită” pentru rezultatele financiare din 2020.

 

 
    Joi seara vor primi trofeul „Companie de elită” 20 de firme cu capital românesc, 20 de firme cu capital străin și 10 firme cu capital mixt. De asemenea, au fost oferite premii speciale unor companii sau organizații din județul nostru.

   La eveniment sunt așteptați oficialități la nivel înalt din cadrul conducerilor administrative ale județului și municipiului Satu Mare.

„Apreciez și respect gestul dumneavoastră de a ne onora evenimentul sătmărean din seria de think tank-uri The Voices of Business Awards! Vrem să ducem mesajul dumneavoastră, și unitar, dar și distinct pe industrii – agricultură – servicii … spre Bucuresti și spre Bruxelles, către echipa din eșaloanele 2-3 care au deja 10-15 ani în structurile de conducere ale noii capitale economico – financiare a Europei! Premiile în sine, un simbol artistic al TB – florile – integramele oferite elitelor din business-ul sătmărean sunt o formă de apreciere la alt nivel a percepției revistei noastre despre viitorul economiei românești! Seria de evenimente va parcurge reședințele județelor din Banat și Transilvania în fiecare joi până în 26 iunie 2022”, a declarat Aurelian Grama, fondatorul Transilvania Business.

   După debutul de la Oradea, Gala The Voices of Business Awards va fi organizată în perioada următoare în județele: Satu Mare, Sibiu și Timiș (martie); Brașov, Bistrița-Năsăud și Harghita (aprilie); Covasna, Alba, Maramureș și Hunedoara (mai); Cluj, Sălaj, Caraș-Severin și Arad (iunie).

 


Niciun comentariu: