miercuri, 19 octombrie 2022

Pensiunea Kis din Hajduszaboslo

       Pensiunea Kis din Hajduszoboszlo m-a surprins prin ineditul ei. Are ceva aparte care te cheamă să revii. Lăsând la o parte amabilitatea gazdei, multitudinea de avantaje rezultate din poziționare și dotările din camere, plutește un aer interesant, incitant. Un aer în care chiar și un personaj mai puțin curios respiră ciudat. Puțin excentric, puțin fantezist, aerul din Pensiunea Kis are acel vino-ncoa pe care nu prea poți să-l refuzi.


   Experiența de 23 de ani a gazdei, cele 365 de zile pe an în care pensiunea este deschisă și aerul despre care vă vorbeam au făcut ca peste 4900 din cei aproape 6800 de turiști unici care i-au trecut pragul să revină. Turiști de toate naționalitățile s-au bucurat de condițiile oferite: 10 camere spațioase cu aer condiționat, chicinete și dușuri fiecare, din care 2 pentru persoane cu dizabilități, 2 cu dormitoare duble și 6 camere cu pat matrimonial în care se poate pune un pat suplimentar.

   Recepția funcționează în sezon 24 de ore/zi. După doi ani de pandemie, pe care Eniko Kis, managerul pensiunii, i-a folosit pentru o renovare completă și o dotare cu aparate moderne, pensiunea arată ca nouă. În recepție există distribuitoare automate de gustări și băuturi răcoritoare și un scaun de masaj. Parcarea este acoperită și are control video. Cuptor din cărămidă în curte adaptabil pentru diverse moduri de a găti. Masă de ping-pong, acces la spălătorie, saloane la parter și etaj și WI-FI peste tot, sunt alte atracții pentru care vă recomandăm Kis Panzio.

   Prețurile sunt accesibile. Astă vară au fost de 27 Euro/persoană/noapte pentru adulți și 15 Euro/persoană/noapte pentru copii. Suita pentru șase persoane costă 112 Euro/noapte iar cea pentru patru persoane costă 81 Euro/noapte. Prețul include micul dejun (se consumă la restaurantul Patko), TVA-ul și taxa locală de turism.

   Cafeneaua Little Charles, aflată tot sub administrația doamnei Eniko, este un adevărat colț de rai. Ar fi păcat să nu savurați licoarea cafenie într-un decor ce vă cască gura automat, mai ales că în același timp puteți urmări și procesul prăjirii cafelei.





Niciun comentariu: