vineri, 4 iulie 2008

Tricoul galben

Asa cum v-am amenintat, cine va preconiza invingatorul Marii Bucle editia 2008 va intra in posesia a 500 lei. As fi vrut sa va ofer cateva date ale favoritilor, dar secretomania in care se porneste la drum in aceasta editie m-a facut sa renunt la acestea. Pentru a cunoaste totusi participantii voi lasa un interval de trei etape, toate de plat, astfel sa va puteti forma o idee. Asadar pana marti la ora 12 astept raspunsurile voastre. Regulile sunt simple. O adresa de e-mail = un vot. Primul rezultat exact = castigatorul intregii sume puse in joc.
Urmatoarea intrebare pentru care se acorda un castig de 50 lei si care are acelasi termen de expunere este: Cine va castiga contratimpul din etapa a patra?
Cateva date statistice despre Turul Frantei: incepe sambata 5 iulie si se incheie duminica 27 iulie; 21 de etape cu doua zile de pauza (15 si 21 iulie); totalizeaza aproximativ 3.500 km; 10 etape sunt de teren plan, 5 etape de munte dintre care 4 sunt cu sosire in varf; 4 etape de teren valurit; 2 etape contracronometru ce totalizeaza 82 de km; 17 catarari de categoria a doua, intaia si inalta.
Promit ca in zilele urmatoare va voi da mai multe amanunte pentru ca acum inca imi fredoneaza in minte acordurile concertului de muzica folk sustinut de satmarenii Emilian Onciu, Tavi Bud, grupul Park condus de Gigi Molnar si valorosii invitati Didina Curea si Adi Sarmasan.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Interesant concurs. Voi participa cu siguranta.

Gruita spunea...

Te astept

Vasile Andreica spunea...

Nu prea se vede alt castigator la general decat Alejandro Valverde. Bun la contratimp, decent pe munte (desi nu prea ataca), excelent in etapele plate si semiplate. Cu el votez. Ceilalti nu par sa aiba suflul necesar. Plus ca omul are o echipa beton in spate, si se stie ce mult conteaza asta.

Gruita spunea...

S-a marcat. Trebuie sa-mi aleg si eu un favorit sa va mai diminuez sansele.

Gruita spunea...

Tare as fi vrut sa-l indic ca si castigator pe tanarul Roman Kreuziger. Inima mea catre el trage, dar sansele lui sunt minime. Cred ca o sansa imensa are Oscar Pereiro Sio. Nu mi-ar displace sa castige dupa foarte multi ani cea mai curata natie dintre puterile cicliste, Franta, si cum Moreau nu mai are puterile sa o faca, ar fi doar Thomas Voeckler de la Buygues Telecom. Voi miza totusi pe un italian. Oscilez intre Damiano si Fillippo. Decizie finala: Roman Kreuziger (Cehia - Liquigas)!