sâmbătă, 14 iunie 2008

Asa da!

Rezervele vor juca fara rezerve

Intre egalul din meciul cu Franta si cel din meciul cu Italia au trecut trei zile si un secol de fotbal. Daca dupa acel meci imi transmiteam energia negativa acumulata asupra paginii electronice cu supararea celui caruia i s-a luat si nu i s-a dat, acum sunt multumit. Sunt multumit de jocul prestat. Sunt multumit chiar si de rezultat, pentru ca s-a muncit pentru el. Sunt multumit pentru ca per total am avut noroc. Dar parca tot ma gandesc ce bataie le-am fi tras francezilor daca jucam si cu ei fotbal... Asta e! Sper sa nu facem greseala sa credem ca suntem calificati. As gasi si o explicatie pentru ca Piturca sa-i tina pe baieti in priza: contra noastra portocala metalica ar putea deveni iarasi mecanica, si spun asta bazandu-ma pe faptul ca impotriva noastra vor juca rezerve care vor sa demonstreze ca merita sa apara in prima echipa, iar aproape toate rezervele lor la noi ar fi titulari. Precum Ogararu. Le doresc ambelor echipe, Squadra Azzurra si Les Bleus, sa ramana alb astri. Adica niste astri care nu inscriu si atunci putem pierde si cu 4-1.

S-a cait perfid si grobian croitorasul

Franta a jucat mai bine decat in meciul cu noi, dar n-avem voie sa tragem concluzii din acest fapt. Noi rebuie sa jucam serios. Sa inscriem doua goluri dupa care sa nu le dam mingea pentru ca forma asta olandeza de pedelism nu-i nici din branza si nici nu se dau in stamba. Ati vazut din ce pozitii au inscris? Kuyt nu sa cait, Van Persie perfid, Robben grobian si Sneijder ca si "Croitorasul cel viteaz". Henry a avut doar o replica de moment, parca ar fi fost in antract. N-a contat.

Nord vest - sud est

Adica un fel de Petea - Vama Veche. Grupa in care eu credeam ca Rusia va defila si uite ca nu-i chiar asa. Dar nici nu-i eliminata definitiv. Spania si-ar putea rezolva califcarea printr-o victorie. Dar nu-i nici simplu si nici complicat. Depinde de artisti. Truditorii (muncitorii pe moldoveneste) sunt echipati galben-albastru. Unde am mai auzit eu de culorile astea?


Niciun comentariu: