joi, 12 iunie 2008

Cristiano Ronaldo ramane Cristiano Ronaldo

Portughezii joaca atat de frumos incat mi-e frica sa nu uite vreodatat ca tebuie sa dea mai multe goluri decat adversarii. Daca se va intampla cu elvetienii, nu-i bai, dar daca uita in optimi sau sferturi? Dupa prima serie de meciuri, sper ca sunteti de acord, lusitanii au jucat cel mai frumos fotbal. Temerea vine din exemplele anterioare, nenumarate, in care echipel care au pornit in forta au clacat pana spre final, in fata cate unei echipe care n-a facut decat sa fie mai pragmatica sau mai norocoasa. Interesanta va fi pentru cehi partida de duminica, cand, in fata Turciei, va trebui sa-si demonstreze valoarea. De mentionat ca datorita golului inscris lui Ricardo, cehilor le ajunge un egal pentru a ajunge in optimi. Ultimul criteriu de departajare al echipelor in caz de egalitate de puncte este cel al coeficientilor UEFA.

Hop(a) Schmidt


Nu credeam ca nici o echipa dintre cele doua gazde ale europenelor din acest an nu va reusi sa faca vreun punct. O sa-mi spuneti ca mai sunt meciuri. Sigur ca mai sunt, dar v-ati obisnuit deja si voi cu predictiile mele care, in cea mainmare parte , nu se indeplinesc. Credeam ca in aceasta grupa Cenusareasa va fi oastea lui Ali Baba (pardon, Fatih Terim), se pare insa ca au gasit pantofiorul de aur la timp si inauntru era un biletel pe care scria Sesam (adica Arda Turan, minutul 90). Nu stiu in ce masura vor avea castig de cauza in fata cehilor.

Seara hughenotilor

Germania trebuie sa dovedeasca faptul ca victoria in fata Poloniei nu a fost doar o realizare personala a cuplului polonez Podolski - Klose si, in fata croatilor, sa demonstreze un fotbal la fel de aplicat si si motivat.
Polonezii isi vor linge probabil ranile si isi vor alimenta orgoliile in fata austiecilor, daca nu cumva se va marca tocmai in acest meci surpriza competitiei pe fondul frusrarilor cumulate in tabara lesa.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Portugalia joaca frumos, dar e foarte slaba la fazele fixe.
Pronosticuri pentru cele 2 meciuri de azi:
Croatia- Germania X
Austria-Polonia X

Gruita spunea...

Eu am mers pe mana Croatiei si a Poloniei.

Anonim spunea...

Ai avut dreptate in privinta Croatiei. Austriecii au reusit in min 90 egalu cu Polonia.
1-1 la pronosticuri corecte :)
Pentru ziua de azi ce pronsoticuri dai?