marți, 14 octombrie 2008

Banca de salvare

Se pare ca o parte din criza bancara de sorginte americano-mondiala se rasfrange asupra fotbalului romanesc. Nu numai situatia de la Targu Jiu si Buzau unde pe bani putini s-au aciuat lustragii si hamali de pe meleaguri afro sub tricou de pandur sau microstelist. Nici banii fara numar investiti in Giulesti pe straini cu si fara valoare ca tentativa de pastisare a experimentului din depoul din Gruia. Ma gandesc in aceste clipe la situatia ingrata a unor jucatori gen, Lovin sau Danciulescu (sunt doar exemple, mai puteam scrie inca vreo 16 nume) aflati in barca cu rezerve.
Monica Niculescu nu numai ca s-a calificat pe tabloul principal al turneului de la Zurich, ci a obtinut si succesul in primul tur. Hanescu va juca astazi la Madrid. Spre deosebire de Monica el nu s-a inscris si la dublu.
A inceput al treilea turneu de puncte al competitiilor de snooker. La Glasgow. Doar patru sprtivi care nu sunt britanici. Doi chinezi, un australian si unul din Hong Konk. Deocamdata sunt jocuri din primul tur. Astazi de la 15,30 il veti putea urmari pe Ronnie O'Sullivan la Eurosport.

Niciun comentariu: