sâmbătă, 25 octombrie 2008

Palma de mahorca

Tutun. Normal ca nu se impaca cu sportul. Se spune ca cel care se poate lasa de fumat are un caracter puternic. Orice fiinta cu ratiune are un caracter puternic. Chestia este sa doreasca acest lucru. Numai cine nu doreste sa se lase de mahorca nu are un caracter puternic. S.a.m.d. Poate vreti sa-mi spuneti ca mahorca este un tutun de proasta calitate. Va inselati. Nu exista tutun de buna calitate. Din moment ce iti afecteaza sanatatea...
Bietul Popa. Tot plange ca ar dori ca macar o data in viata sa antreneze o echipa de calitate. Dupa cum stiti are cel mai prost procentaj de puncte realizate dintre toti antrenorii romani care antreneaza in Liga Realitatea sau care au antrenat in Divizia A in ultimii 20 de ani. Am spus romani ca sa nu trebuiasca sa-i iau in calcul pe meteoritii care s-au perindat pe la Tg. Jiu si Buzau. Cred ca ar fi fost singurul antrenor care nu ar fi decazut in ochii mei pentru ca ar fi devenit sluga latifundiarului. Bietul Dorinel (la Munteanu ma refer acum) a cazut victima propriului sau interes. Paradoxal Steaua este singurul club de pe prima scena care l-ar mai angaja ca antrenor. I-as sugera ca dupa ce il da Becali afara sa se roage de el sa-l lase la centrul de juniori. Cu ocazia asta si-ar spala si pacatele fata de fotbal. Chiar si cele de la Copenhaga. Dar oare ce parinte si-ar lasa copilul pe mana un ui om cu un asa caracter...? Pe Popa l-as propune la Rapid dupa ce pleaca Peseiro din lipsa de creitari. Poate asa va mai ajunge si echipa din Grant sa se plimbe primavara pe stadioanele batranului continent.
Dupa cum stiti Cartu l-a pocnit pe Hizo (curata lipsa de condescendenta) si Badea de trei ori pe Popa (asijderea). Badea ista chiar ca-i bun. Atunci sa vina el la Rapid. Hi, hi.
Nu mai tin minte cand doi tenismeni romani au jucat ultima oara semifinale in aceeasi saptamana. Uite ca azi se va intampla minunea. Victor Hanescu a trecut de rusul poposit ca invitat la St. Petersburg, Mihail Elgin, cu 6-1, 6-4 si-l va intalni in semifinale pe cazacul venit din calificari Andrei Golubev. In caz de victorie, ceea ce-i sta perfect la indemana, il va intalni in finala pe invingatorul dintre favoritii numarul unu si trei, britanicul Andy Murray respectiv spaniolul Fernando Verdasco.
Al doilea tenismen roman prezent intr-o semifinala este un reprezentant al lumii diafane, Sorana Carstea. Are meritul de a se fi calificat in semifinalele turneului de la Luxembourg atat la simplu cat si la dublu. La simplu Sorana a castigat surprinzator in fata favoritei numarul trei, slovaca Daniela Hantuchova cu 7-6(7-2), 6-2, si o va intalni in semifinale pe prima favorita, rusoaica Elena Dementieva. In cealalta semifinala se intalnesc daneza Caroline Wozniacki (a patra favorita) si chinezoaica Na Li (favorita numarul sase). Sa nu uitam ca si Sorana a pornit ca favorita numarul opt. La dublu Sorana, facand pereche cu neozeelandeza Marina Erakovic, favorite numarul patru, vor intalni in semifinala pe principalele favorite, cuplul spaniol Anabe Medina Garrigues - Virginia Ruano Pascual. Din cealalta jumatate a tabloului au venit perechile Vera Dusevina (Rusia) - Marlia Coruteva (Ucraina), numarul trei in acest turneu si cuplul bosniaco-francez Mervana Jugic Salkic - Aurelie Vedy.

Niciun comentariu: