luni, 6 octombrie 2008

Cinci din cinci

Vointa Informatia Zilei a obtinut cea de-a cincea victorie din cadrul Campionatelor Nationale de sah, Divizia A, ce se disputa in aceste zile la Voineasa. Meciul cel mai dificil este urmatorul. Echipa va fi premiata cu o suta de euro in caz ca vor obtine punctajul maxim. Ultima victorie, cea de luni, a fost obtinuta cu 4-2.
Pe Crivoi l-a ucis Verdasco la Viena in primul tur. Saptamana aceasta ii mai avem la Moscova pe Monica Niculescu (la dublu) si Victor Hanescu (la simplu). Ei vor juca marti pentru accederea in turul doi de la orele aproximative 14,30, respectiv 11,30.
L-am revazut pe Fabiani, jucatorul CFR-ului evoluand in campionatul Argentinei pentru Newell's Old Boys. A fost cel mai bun de pe teren intr-o disputa cu cei de la Tigre. 2-0 pentru gazde, ambele goluri fiind facute de Fabiani. La primul a inventat o pasa cu pieptul intr-o situatie aproape imposibila, iar la al doilea pur si simplu a insirat vreo patru margele pe partea dreapta a terenului, la doua trecandu-le mingea pe unde s-ar trece ata bikinilor la fetele (ne)maritate.
S-a incheiat o noua etapa de campionat din care Dinamo a tras cele mai mari foloase. Doar Timisoara a mai castigat dintre echipele care au disputat la mijlocul saptamanii trecute jocuri pentru cupele europene. Cele mai sifonate au iesit Steaua, Rapid, Urziceni si Vaslui, ultima avand totusi scuza unui adversar mai valoros.

Niciun comentariu: