duminică, 12 octombrie 2008

Casca de piatra

Pastravul marinat din galeata manelistului a retusat o minge pe arhiprevizibila impleticeala a gainusei galice. Pentru a nu da curs eternului sah perpetuu ce sigileaza conceptia infatuatului, Go(l)ian al nostru isi aseaza la rever o pentapetala pentru frunza noastra de artar (pentru unii stejar). Atat. De aici incolo metehnele ne sufoca si ne pazim de mama focului, de parca n-am merita si noi putina miere, ci doar coliva.
O veste buna din inima Parangului, de pe versantul Lotrului, unde sase feti frumosi la sase momarlance vesele s-au opintit peste noua hotare si ne-am trezit in Superliga sahului romanesc. O sa stim sa cugetam asupra acestui prinos? Vedem la anul. Daca totul merge conform nazuintelor la anul in pieptul "ganditorilor" satmareni va fi mai multa emotie si pe pieptul acestora cel putin sclipiri de arama.
Monica Niculescu a atins penultimul act pe tabloul de dublu de la Moscova si probabil va rata calificarile de simplu de la Zurich unde ar trebui sa o intalneasca tocmai pe Sorana Carstea, colega ei de dublu la aceeasi competitie. Ba bine ca nu! Chiar la aceasta ora joaca. Monica a castigat primul set si este 3-3 in al doilea. Sa consemnam o surpriza?. La Madrid Hanescu a trecut in primul tur al calificarilor de favoritul Garcia Lopez 6-1, 7-6 (2) si de Benneteau 6-3, 6-4 si s-a calificat pe panoul principal. S-a terminat la Zurich. Monica a dispus in doua seturi siameze la patru.
Voi reveni cu vesti din tenis de masa.

Niciun comentariu: