miercuri, 1 octombrie 2008

Zgarcitii

La Florenta: N-am dat, dar nici n-am luat.
La Bucuresti: N-am luat, dar nici n-am dat.
La Munchen: A dat mai putine pere decat cate mere a luat.
La Lyon: Si ce daca!
Tunarii si MU au inscris doar de sapte ori. Celelalte sase echipe au scuturat plasa de 10 ori. Cam putin pentru LC. Pentru ca in editia printata a ziarului nostru nu aveti rezultatele jocurilor de aseara vi le descriu mai jos.
In preambul Real a obtinut nemeritat toate punctele la St. Petersburg (era sa scriu Leningrad) printr-un autogol si realizarea olandezului din prima linie a spaniolilor. Gazdele n-au avut decat o singura realizare dintr-o groaza de ocazii. Mai ales in ultima jumatate de ora. In celalalt meci al grupei "Batrana Doamna" nu a avut aceasi soarta chinuindu-se prin Iaquinta sa egaleze dupa ce au fost condusi la doua lungimi. BATE n-a batut. Era si greu.
Scoruri normale in grupa E. Scor de forfait al Dracilor Rosii la AaB si victorie la limita limitei pentru Villareal cu Celtic.
In grupa F au inscris doar Adebayor si Van Persie. De cate doua ori. Porto doar a incasat, iar turcii si rusnacii din Kiev s-au anihilat reciproc.
In final cateva cuvinte despre tenis. Hanescu, Carstea, Niculescu si Olaru au trecut cu totii in turul doi la competitiile de prim rang la care au participat. De remarcat ca Monica si Sorana sunt considerate favorite nr 5, respectiv 3. La dublu fetele au trecut de asemenea in corpore in turul doi.

Niciun comentariu: