duminică, 5 octombrie 2008

Vointa Informatia Zilei a surclasat toti adversarii intalniti in cale.

La Voineasa se desfasoara in aceste zile Campionatul National de Sah, Divizia A. Dupa patru runde echipa noastra se afla pe primul loc cu patru victorii la scor: 5 1/2 - 1/2 o data, 0 data 5-1 si de doua ori 4 1/2 - 1 1/2. As scrie eu mai multe, dar mi-e frica. Sa-i lasam sa termine pe locul intai, sa promovam in Superliga si abia apoi incepem cu laudele. Fata de rezultatul aparut in editia printata a ziarului nostru exista o diferenta pentru ca ultima runda s-a incheiat seara tarziu, dupa inchiderea editiei.
Sorana Cristea si Ioana Raluca Olaru invingatoare la Taschent. Sorana, pornita favorita numarul trei a reusit sa-si invinga pe traseu toate cele cinci adversare. In capiatala Uzbechistanului au mai fost prezente doua romance cu comportari bune. Monica Niculescu, favorita numarul sase, s-a oprit in semifinale, iar Ioana Olaru in sferturi. De fapt Ioana s-a concentrat mai mult pe proba de dublu unde a si reusit o victorie muncita in finala alaturi de partenera ei, rusnaca Olga Savciuc.
Tot in lumea tenisului in saptamana urmatoare sunt trei turnee masculine si doua feminine. La baieti, Victor Hanescu va participa in cel mai tare turneu al saptamanii, cel de la Moscova. Din calificari a reusit sa patrunda pe tabloul principal la Viena celalalt reprezentant al echipei Romaniei din Cupa Davis, Victor Crivoi. La Moscova n-a reusit acelasi lucru Monica Niculescu.
Sunt suparat pe Rapid

Niciun comentariu: