duminică, 19 octombrie 2008

Masca de manevra

Cine este Pese. Intrebare fara semn de intrebare. Rapid face spectacol??... Afirmatie cu multe semne de intrebare. Sa lasam ofurile mele si sa trecem la ale noastre. Merita campionatul nostru sa fie urmarit? Este Liga Intai mai curata? Se niveleaza valorile in primul esalon al fotbalului romanesc? Creste calitatea arbitrajelor? Se marcheaza mai multe goluri? Terenurile sunt mai bune? Spectatorii sunt mai multi? Antrenorii sunt mai priceputi? La toate aceste intrebari sunt tentat sa raspund: "Din ce in ce mai mult!"
Liana Ungur, singura romanca prezenta in calificarile vreunui turneu WTA pentru saptamana viitoare (doua la numar: Luxembourg si Linz) a trecut doar un tur, asa ca o vom avea doar pe Sorana Carstea pe tablourile principale la simplu si la dublu (impreuna cu o neozeelandeza). La baieti si in aceasta saptamana il avem doar pe Hanescu. Spre deosebire de Madrid, la St. Petersburg este calificat direct pe tabloul principal si va intalni in primul tur gazda Corolev.
Rossi dovedeste ca este cel mai bun, iar Dovizioso roseste pentru prima oara pe podium la MotoGP. Hamilton ii ia fata lui Massa in cockpitul unui bolid. Duel franco-englez la Trafalgar, pardon la Madrid, in care a biruit Murray (mai corect spus i-a zambit multumitor lui Tiriac).
Turul Lombardiei a pus capat anului ciclist 2008. Ultimul invingator este marele favorit al cursei, Damiano Cunego.

Niciun comentariu: