joi, 16 octombrie 2008

Teatru de tara

Fotbal
Va sunt dator cu rezultatele zilei de miercuri din Cupa Romaniei. Sunt convins ca oricum le stiti, dar hai sa le vorovim un pic.
Arges - Arges 2-1. Curtea s-a impus in fata elitei.
Lupeni - Urziceni 0-4. Marca inregistrata.
Dunarea - Gaz Metan 0-0 (2-4 parca). S-au dovedit imiscibile.
CFR Timisoara - Bistrita 1-4. Ajung doua echipe de acari (sper eu).
Constanta - Brasov 0-1. Greu, dar normal. Normal, dar greu.
FCM Bacau - Pandurii 0-1. Un meci inutil. Mai stii...

Rapid - Petrolul 3-2. Ce gol a dat Rapidul in minutul 81uuu...!?
Vaslui - Iasi se joaca de ziua mamei mele
Tenis
La Madrid Hanescu n-a facut fata favoritului cu numarul trei al turneului. Dupa doua seturi ajunse la tie-brack si in cadrul carora fiecare a obtinut o singura data ghemul pe serviciul adversarului, Victor s-a enervat ca nu a obtinut rebrack-ul in ghemul al patrulea al decisivului si a cedat fara lupta. Este posibil sa fie si accidentat.
Niculescu si Carstea au trecut in turul doi la Zurich in proba de dublu tot dupa trei seturi. L-au cedat pe primul. Astazi la simplu Azarenco (Bielorusia) i-a luat primul set la zero lui Monica si nu prea avem sperante pentru o calificare in turul trei. Mai tarziu Monica va juca alaturi de Sorana in proba de dublu. La simolu Monica a pierdut ambele seturi la zero. Pe terenul principal Flavia Pennetta se indreapta spre decisiv contra Jelenei Jankovici. Interesant pentru ca peste aproximativ o ora si jumatate Monica si Sorana vor avea ca adversare la dublu perechea Pennetta/Chirilenco. Pennetta a intrat in decisiv si cred ca este epuizata. Corect ar fi sa se reprogrameze jocul. Asa cum am prevazut partida de dublu a fetelor s-a reprogramat asa ca plusul de vigoare sperat devine minim. Totusi se pare ca romancele au reusit performanta sa piarda in prelungiri (un fel de tie-brack special pana la 10) cu 10-6. Cam ilogic.
Ding Jun-hui si Ronnie O'Sullivan au trecut in turul doi la Glasgow. Am vazut si un viitor multiplu campion mondial de snooker: Judd Trump. Seamana cu un liceean ce tocmai a fost prins cu temele nefacute spargand nuci in toaleta. Ce ar fi sa inceapa victoriile chiar din capitala Scotiei. La 19 ani. Ar fi ceva...!?

Niciun comentariu: