marți, 7 octombrie 2008

Paravan

Unii cladesc castele din carti de joc, altii din nisip. Niste purcelusi arhicunoscuti prefera materiale de constructii mai mult sau mai putin moderne. Numai sahistii nostri isi astern umed ca sa faca spuze. S-au prezentat lamentabil in fata principalilor contracandidati la promovare si au reusit doar un rezultat de egalitate, care ar putea influenta a doua echipa care promoveaza in Superliga. In cursul dupaamiezii de marti, echipierii Informatiei Zilei au depasit cu 5-1 un adversar inferior, al carei singure griji a fost sa nu piarda la zero. Studentii ieseni, beneficiarii presupusului noncombat, s-au facut de ras seara printr-o infrangere nescontata. Vointa Informatia Zilei este lider detasat si are mutarea in plic catre superliga.
La tenis am ramas doar cu participarea Monicai Niculescu in turneul de dublu de la Moscova pentru ca Hanescu a trebuit sa se recunoasca invins in turul inaugural.
La St. Petersburg, echipa masculina de tenis de masa a Romaniei a obtinut locul 7 in urma victoriei cu 3-1 in fata danezilor. La feminin fetele noastre au luat medaliile de bronz in componenta Daniela Dodean, Samara Elisabeta, Iulia Necula, Mariana Stoian si Ioana Ghemes, antrenate de Viorel Filimon. Pentru tricolori au jucat Lucian Filimon, Adrian Dodean si Adrian Crisan. Astazi s-au dat publicitatii si clasamentele juniorilor doi (cadete si cadeti). Din pacate nici un satmarean nu mai apare in acestea.

3 comentarii:

Anonim spunea...

de ce in gnv apare doar vointa, fara iz? concurenta stupida, sau eroare? e fapt care e numele oficial al ekipei?

Anonim spunea...

Salut praxy. Numele clubului este CS Vointa, dar numele echipei echipei participante la divizia A este CS Vointa-Informatia Zilei Satu Mare. S-a adaugat numele principalului sponsor. Acest fapt este agreat de FRSAH. Ptr. lamurire poti consulta siteul federatiei romane de sah: www.frsah.ro unde vei observa ca denumirea corecta a echipei este: CS Vointa-Informatia Zilei. Nu cunosc din ce motiv in restul ziarelor apare doar vointa. Cu stima, Ciprian Muntean-presedinte sectia sah VOINTA

Gruita spunea...

Mersi Cipri. Aveam o sarcina ingrata.