joi, 2 octombrie 2008

"Faliment managerial" zice Florin Caramavlov

Crahul se datoreaza lasarii unei echipe de suflet pe mana unui om care vrea, poate, dar nu stie. Sau, poate nu vrea? Se zvonise ca de fapt Taher nu e rapidist cu inima, dar nici nu cred ca ar fi mers cu strategia pana acolo incat sa-i bata pe CFR si (mai ales) Dinamo pentru ca apoi sa o distruga total. Inca incerc sa mai cred ca singurul lui defect este ca nu stie. Mi-a placut incercarea lui de a merge intai la galerie pentru a-i anunta pe ei cei dintai despre masurile luate. Erau prea suparati!
A aruncat cu bani in nestire. Si unde a trebuit si in cine nu a trebuit. Numai in Dani nu a aruncat. Cica a simtit ca se accidenteaza cam des. Asta e! Macar Copos se pricepea cat de cat la fotbal. Macar se pricepea sa-i faca sa aprecieze banii si sa "puna presiune" (ce limbaj folosesc...?). Daca Fatih este totusi sincer ar putea sa invete din acest esec si sa castige campionatul. Numai asa mai poate reveni pe termen scurt in inima giulestenilor. Eu il cred capabil.
Hanescu a pierdut la Metz un joc pe care as putea spune ca l-a controlat. A pierdut primul set in prelungiri (6-8) fara ca adversarul sau sa aiba vreo minge de brec. El a avut doua. Chiar de set. Iar in prelungiri a condus cu 5-3. Setul doi s-a desfasurat dupa acelasi tipar cu deosebirea ca i-a revenit lui Victor (7-5) in setul maximal. Setul trei m-a debusolat de tot. Pana la 5-4 pentru argentinian, Schwank n-a avut nici macar o singura minge de brec in tot meciul. La acest scor a castigat-o pe a patra. Victor a risipit pana atunci nu mai putin de unsprezece asemenea mingi (pe seturi: doua, doua, sapte).
Fetele s-au calificat in corpore in turul trei la Taschent. Sorana Carstea (favorita nr. 3), Monica Niculescu (favorita nr. 6 si nu 5 cum am spus ieri) si Ioana Olaru sunt performerele, Ioana ajungand in turul trei si la dublu chiar in detrimentul Monicai.

Niciun comentariu: