luni, 20 octombrie 2008

Zigot (din gameti) simbiot

Pentru ca tot a trebuit sa se nasca a fost necesar sa existe. Si atunci cuprins de moftul starii pe loc respira gradual spre gandul de inaltare, de umflare spirituala, pompieristica (asa cum ii place unui om la care tin, dar care ma incurca, sa graiasca), astfel incat rezultatul nazuintelor sale sa deprime in loc sa imprime, sa buluceasca in loc sa uluiasca, sa raneasca in loc sa raneasca (pana reusesc sa-mi asez diacriticele, puneti, va rog, pe ultimul a un accent circumflex, mersi).
Poate sunt confuz, dar va las pe voi sa-mi spuneti despre ce personaj am scris mai sus.
Sa revenim la sport. Hanescu a reusit sa treaca in turul doi cu un sec 6-1, 6-2 in fata rusului Evgheni Corolev si urmeaza sa-l intalneasca, miercuri, cel mai probabil pe croatul Marin Cilic (favorit numarul 5). Daca nu, atunci pe cazacul Mihail Curuschin, venit din calificari.
Hai sa ne gandim un pic la echipele noastre din Liga Campionilor. Marti Lacatus trebuie sa demonstreze ca are valoare. Nici nu mai conteaza ce fac jucatorii in teren. Asta trebuie sa fie meciul lui Laca. Echipa pe care o face, tactica pe care o dezvolta, schimbarile de tactica functie de tactica adversarului si evolutia scorului, schimbarile de jucatori (cine si in ce moment e foarte important), totul, absolut totul trebuie sa poarte marca Marius Lacatus. Altfel se intoarce in mediocritate. Trebuie sa fie momentul lui, chiar daca dupa aceea latifundiarul i-l va confisca.
La Cluj Trombetta a demonstrat. Acum trebuie sa confirme si toata lumea spune ca e greu sa ajungi sus, dar si mai greu este sa nu te rostogolesti. Punct si de la capat. Tot cu Stancioiu. Tot cu Cadu. Tot cu Trica. Tot cu Kone.

Niciun comentariu: